Alles over investeren

Hoe investeren in aandelen?

           
           In dit artikel:

 • Een rekening openen
 • Een top aandeel vinden
 • Koop met korting
 • Wees geduldig
 • Verkoop in de hype
 • Herhaal het kunstje

Ook uitgelegd in een video:

Succesvol investeren in aandelen doe je zo

Delen
Delen
Delen
Delen

Welkom op veruit de meest belangrijke pagina van deze website. Op deze pagina geef ik jou mijn beleggersstrategieën waarmee ik persoonlijk veel heb mee behaald. 

Voordat je het hele artikel gaat lezen wil ik jou nog één ding meegeven. Ik wil duidelijk benadrukken dat je met deze strategie geduld nodig hebt. Het is zeker NIET de zoveelste “ik wil snel rijk worden” strategie die je tegenwoordig steeds meer ziet op het internet. In tegenstelling tot deze “ik wil snel rijk worden” strategieën die de portemonnee in veel gevallen eerder pijn doen dan goeds, werkt deze strategie voor mij persoonlijk juist wel erg goed!

Heb ik deze strategie zelf bedacht? Absoluut niet! Ik heb de beste beleggers ter wereld zoals bijvoorbeeld Warren Buffett en Phil Town goed geanalyseerd. Uiteindelijk heb ik van al deze verschillende beleggers de beste punten gepakt en vervolgens samengevoegd. Ik sta te popelen om deze strategie met jou te delen!

Mijn succesvolle strategie bestaat uit 6 simpele, maar erg belangrijke stappen.

Deze stappen heten als volgt:

Een beleggersrekening openen

De eerste logische stap is het openen van een beleggersrekening. Een beleggersrekening wordt officieel ook wel een effectenrekening genoemd. Wellicht schrikt het woord effectenrekening jou af. Geen zorgen, ik zal jou precies uitleggen wat een effectenrekening is en waarom het belangrijk is om een beleggersrekening te openen.

Een beleggersrekening is simpelweg een account/rekening die je aanmaakt bij een broker. Een broker is een bedrijf die het voor jou mogelijk maakt om in aandelen en andere beleggingsproducten te handelen. Je kunt een broker eigenlijk vergelijken met een website zoals Marktplaats.nl, want als jij een auto wilt kopen of juist wilt verkopen dan kun jij dit doen via het platform van Marktplaats. Marktplaats.nl is dan als het ware jouw broker, want Marktplaats maakt het eenvoudig handelen in auto’s voor jou mogelijk.

In Nederland zijn er inmiddels veel verschillende brokers waaruit jij kunt kiezen. Denk echter wel goed na welke broker je wilt kiezen! Er is een grote kans dat jij een heel lange tijd of wellicht zelfs jouw hele leven klant zult blijven bij jouw eerste broker. Je wilt dus eigenlijk meteen de beste keuze maken, want een te dure broker zal op de lange termijn behoorlijk wat rendement van jouw aandelen afsnoepen terwijl er een grote kans bestaat dat een broker met weinig aanbod jou in de loop van de tijd zult gaan irriteren.

Kortom, je wilt meteen een gratis beleggersrekening openen bij een goede broker zodat je meteen een wereldstart kunt maken bij het beleggen. 

Mijn persoonlijke favoriete broker (en die van vele andere beleggers) is de broker genaamd DEGIRO. Ben jij nieuwsgierig waarom ik juist deze broker zo goed vind? Klik dan op de knop hieronder, zodat je wordt geleid naar het desbetreffende artikel. 

Met een kickstart zelf gaan beleggen

Ontdek waarom deze broker mijn favoriet is en waarom ik zelf al jaren klant ben

Het vinden van een top aandeel

Je hebt inmiddels een beleggersrekening aangemaakt en je bent toe aan het vinden van jouw eerste top aandeel. Er zijn heel veel verschillende aandelen die je in theorie kan kopen. Denk aan bekende bedrijven zoals Coca-Cola & Tesla, maar het is ook mogelijk om aandelen te kopen van veel kleinere bedrijven. 

Ik geef alvast een spoiler alert: De meeste aandelen vind ik niet interessant genoeg om zelf te willen kopen. Er is vaak wel wat mis met het bedrijf. Het kan voorkomen dat een bedrijf bijvoorbeeld financiële problemen heeft, maar het kan ook voorkomen dat een bedrijf simpelweg niet groeit, maar zelfs krimpt. Stuk voor stuk zijn dit redenen om NIET in een bedrijf te beleggen. 

Wellicht dat je je nu afvraagt wat nu juist WEL goede signalen zijn? In mijn jaren dat ik nu zelf aan het beleggen ben, heb ik gemerkt dat de best presterende aandelen eigenlijk het volgende gemeen hebben:

Allereerst is het belangrijk om te checken of de financiële cijfers sterk en groeiend zijn. Persoonlijk vind ik twee cijfers het meest belangrijk. Ik heb het dan over de omzet en de nettowinst. 

De omzet is het totale bedrag wat een bedrijf verdient door haar producten & diensten te verkopen. Zeker bij een groei aandeel wil ik dat het bedrijf ieder jaar weer, sterk groeiende omzetcijfers laat zien. Bij waarde aandelen en grote bedrijven is dit niet altijd realistisch, want deze bedrijven zijn al erg groot. Bij deze bedrijven wil ik in ieder geval geen krimpende trend zien. 

Ook vind ik de nettowinst erg belangrijk. In een ideaal scenario neemt ook de winstgevendheid van een bedrijf toe. Ik vind het belangrijk dat er in de loop van de jaren heen een stijgende trend te zien is. Tegenwoordig maken groei aandelen vaak (nog) verlies. Dit vind ik niet erg zo lang de omzet blijft groeien en er een duidelijke trend te zien is dat het bedrijf wel dichterbij winstgevendheid komt.

Heeft jouw aandeel ook nog eens een uitstekende CEO waar jij veel vertrouwen in hebt? Een duidelijk concurrentievoordeel ten opzichte van de andere bedrijven in dezelfde branche? Een sterk merk waardoor klanten ook echt klant blijven? En bevind jouw aandeel zich ook nog eens in een groeiende sector of zit het in een ouderwetse sector, maar lijkt het momenteel erg goedkoop aangeboden?

Dan heb je echt een top aandeel te pakken! Maar STOP. Voordat je besluit om het aandeel meteen te gaan kopen, is het erg belangrijk om de volgende stappen eerst te lezen.

Koop met korting

Je hebt officieel jouw eerste aandeel onderzocht en je bent erachter gekomen dat jij echt een top aandeel hebt gevonden. Je mag echt trots zijn op jezelf, want je hebt het al slimmer aangepakt dan veel andere beleggers. Hopelijk begrijp je inmiddels dat het goed onderzoek doen naar aandelen een cruciale stap is.

Echter is deze volgende stap minstens net zo cruciaal. Kritisch zijn en alleen investeren in top aandelen is belangrijk en neemt onnodige risico’s weg, maar hetzelfde geldt eigenlijk voor het moment van aandelen aankopen.

Wat ik persoonlijk echt heb gemerkt is dat wanneer je een aandeel met flink veel korting koopt, je veel meer rendement kunt behalen. Dit is eigenlijk ook hartstikke logisch aangezien je rationeel gezien iets koopt wat in werkelijkheid meer waard zou moeten zijn. 

In een ideaal scenario wil jij jouw aandeel voor een zo laag mogelijk bedrag kopen. Echter is het niet slim om pas in te stappen voor het perfecte bedrag. Er is namelijk een kans dat dit perfecte moment er namelijk niet van komt. Persoonlijk stap ik bij interessante groei aandelen in wanneer de beurskoers crasht of naar beneden is gegaan en stap ik bij waarde aandelen in wanneer de aandelen ondergewaardeerd zijn.

Wees geduldig

De twee meest belangrijke stappen zijn geweest. Jij hebt jouw eerste top aandeel gekocht voor een mooie prijs. Nu is het belangrijk om geduldig te zijn. Her kan namelijk best zo zijn dat jouw top aandeel nog behoorlijk wat meer in waarde daalt.

Een matige belegger zou nu nerveus worden en zijn/haar aandeel verkopen met verlies. Dit is het slechtste wat je kunt doen. Je hebt jouw top aandeel onderzocht en je bent ervan overtuigd dat het een top aandeel is. Waarom zou je het dan in de eerste maanden verkopen met verlies als je ervan overtuigd bent dat het een top aandeel is?

Persoonlijk ben ik juist hartstikke blij wanneer mijn aandeel verder in waarde daalt wanneer ik het aandeel koop. Dat betekent namelijk dat ik hetzelfde top bedrijf kan kopen voor een nog lager bedrag. Kortom je krijgt nog meer korting`!

Onthoud dat een goede belegger het doet voor de lange termijn. Jij hebt vast en zeker wel eens gehoord van de uitspraak ‘Na regen komt zonneschijn’. Ook met kwalitatief goede aandelen in de financiële wereld werkt dit zo. 

Tijdens de meest diepe aandelencrashes zoals de crashes uit de financiële crisis van 2008 en de grote depressie van de vorige eeuw verkochten beleggers massaal hun aandelen met flink verlies, want ze dachten dat de koersen zich nooit meer zouden herstellen. Niks is minder waar. Binnen enkele jaren zaten veel koersen weer op het oude niveau of zelfs daarover heen. 

Kijk bijvoorbeeld naar een recent voorbeeld zoals de crash van 2020 door de corona pandemie. Slechts enkele weken waren aandelen zeer goedkoop verkrijgbaar en de maanden daarop stegen veel koersen hard. Slechts een jaar later zaten sommige aandelen zelfs al weer op een all time high. Kortom, wees geduldig en verlaag je gemiddelde aankoopkoers door gebruik te maken van lage aandelenprijzen.

Verkoop in de hype

Ervan uitgaande dat je de vorige stappen hebt uitgevoerd komt er natuurlijk een moment dat jij jezelf de volgende vraag gaat stellen: Wanneer is het slim om mijn aandelen te verkopen? Naar mijn mening zijn er slechts een paar goede redenen om jouw aandelen te verkopen. Ook is er een duidelijk verschil tussen het verkopen van groei aandelen en het verkopen van waarde aandelen. 

Groei aandelen wil je eigenlijk zo lang mogelijk houden. Deze aandelen hebben vaak zoveel potentie dat ik ze makkelijk voor jaren in mijn portefeuille houden. Waarom zou je een groeiende beursparel immers willen verkopen? Een goede reden om een groei aandeel te verkopen is wanneer het bedrijf simpelweg is uitgegroeid. 

Bij waarde aandelen is mijn verkoop strategie iets anders. Waarde aandelen zijn in tegenstelling tot groei aandelen vaak winstgevend en daardoor kun je ook berekenen hoeveel het bedrijf of het aandeel van het bedrijf ongeveer waard is. Is het aandeel hard in waarde gegroeid en is het duidelijk dat het aandeel op dit moment overgewaardeerd is? Voor mij een reden om het aandeel te verkopen.

Ten slotte verkoop ik mijn aandelen ook als er fundamenteel echt iets mis is met het bedrijf waardoor het bedrijf niet meer zo sterk is als toen je het aandeel kocht. Denk aan het wegvallen van een concurrentievoordeel of een nieuwe CEO die er niks van bakt.

Herhaal het kunstje

Heb jij alle stappen gevolgd? Gefeliciteerd! Grote kans dat je inmiddels een geweldig rendement hebt behaald. Met de behaalde winst kun jij weer op zoek gaan naar een nieuw top aandeel. Door het kunstje te herhalen zul je merken dat jouw vermogen op de lange termijn (flink) toe zal nemen. Dit komt allemaal door het rente-op-rente effect of ook wel in het Engels ‘compound interest’ genoemd.

Er zijn beleggers die door deze strategie erg rijk zijn geworden. Het klinkt als een cliché, maar met deze strategie en met beleggen in het algemeen is ‘the sky the limit’. Uiteraard brengt beleggen altijd risico’s met zich mee, ook met deze strategie. Maar juist door deze strategie merk ik persoonlijk dat je veel risico’s kunt verminderen door goed onderzoek te doen en geduldig te zijn met het aankoopmoment. 

Tot slot

Heb jij dit artikel gelezen en vind jij dit waardevolle, interessante en leerzame content? Dan weet ik zeker dat jij mijn cursus genaamd”investeren in aandelen doe je zo” nog waardevoller, interessanter en leerzamer gaat vinden! Weet jij nog dat ik tijdens stap twee het had over de cruciale vijf groeicijfers die elke belegger zou moeten analyseren? Tijdens mijn cursus zal jij onder andere het volgende leren:

 • Hoe jij de vijf cruciale groeicijfers eenvoudig zelf kunt berekenen
 • Waar jij GRATIS alle belangrijke informatie voor jouw analyses vandaan kunt halen
 • Hoe jij zelf eenvoudig de debt ratio kunt berekenen
 • Hoe jij zelf berekend hoeveel een aandeel nu precies waard is
 • En nog veel meer…
Ben jij nieuwsgierig en wil jij meer informatie over deze cursus?

Klik dan op de knop hieronder.

Hoe investeren in aandelen?

Ontdek hoe jij vrijwel zonder risico een jaarlijks rendement kunt behalen van 20% of meer!
Delen
Delen
Delen
Delen

Anderen bekeken ook

Plaats een reactie

Succesvol investeren in aandelen doe je zo

Welkom bij veruit de meest belangrijke pagina van deze website. Op deze pagina ga ik jou de basis leren hoe je moet investeren en ik ga jou mijn strategie geven waarmee ik keer op keer een rendement van minimaal 20 procent behaal. Vooraf geef ik jou mee dat jij met deze strategie geduld nodig hebt. Het is zeker NIET de zoveelste “ik wil snel rijk worden” strategie die je tegenwoordig steeds meer ziet op het internet. In tegenstelling tot deze “ik wil snel rijk worden” strategieën die jouw portemonnee vooral pijn doen, zal deze strategie jou juist wel geld opleveren. Dat hebben de meest succesvolle investeerders zoals Warren Buffet inmiddels wel bewezen. 

Mijn succesvolle strategie bestaat uit 6 simpele, maar erg belangrijke stappen. 

Deze stappen heten als volgt:

Open een effectenrekening bij een broker

Wellicht schrikt het woord effectenrekening jou af. Geen zorgen, ik zal jou uitleggen wat een effectenrekening is. Om te kunnen investeren in aandelen, moeten we een account aanmaken bij een broker. Een broker is een bedrijf die het voor jou mogelijk maakt om in aandelen te handelen op verschillende beurzen. Je kunt het vergelijken met de website Marktplaats.nl. Als jij een auto wilt kopen of verkopen dan kun jij dat doen bij het platform Marktplaats.nl. Marktplaats is als het ware jouw broker die het handelen in auto’s voor jou mogelijk maakt. 

Denk vooraf wel goed na voor welke broker jij gaat kiezen. Er is een grote kans dat jij een hele lange tijd of zelfs jouw hele leven klant zult zijn bij jouw eerste broker. Het allerbelangrijkste waar jij op moet letten bij het kiezen van een broker, zijn de zogenaamde brokerkosten. Een broker rekent namelijk een geldbedrag voor elke keer dat jij aandelen koopt of verkoopt. Als investeerder is het erg belangrijk om deze brokerkosten zo laag mogelijk te houden. Hoe meer kosten jij maakt, des te lager jouw rendement zal zijn. 

De kosten en de kwaliteit van hun diensten verschilt nogal per broker. Heb jij nog geen account bij een broker of ben jij benieuwd welke broker het beste bij jou past? Klik dan op de rode knop hieronder.

Een groeiend bedrijf vinden met sterke financiële cijfers

Wat ik jou nu ga leren is cruciaal voor jouw succes. Er zijn erg veel bedrijven in de wereld die hun aandelen aanbieden aan investeerders op verschillende beurzen. Ik zeg je nu alvast dat de meerderheid van al deze aandelen voor ons niet interessant zullen zijn. Wij willen een rendement van minimaal 20 procent, dus zijn wij opzoek naar de gouden appels. Met de meeste aandelen is er vaak wel iets mis. Vaak laat het bedrijf te weinig groei zien. Ten slotte komt het ook vaak voor dat een bedrijf simpelweg te veel schulden heeft.

Wij zijn investeerders en wij willen een zo hoog mogelijk rendement! Echter willen wij tegelijkertijd een zo laag mogelijk risico om ons geld te verliezen. Door goed te kijken naar de financiële groeicijfers en naar de schulden van een bedrijf, kan jij al heel veel risico wegnemen. Kijk goed naar de financiële cijfers van de afgelopen tien, vijf, en één jaar. 

Er zijn vijf groeicijfers die ik controleer om te checken of een aandeel interessant genoeg is om verder te onderzoeken. Is dit niet het geval? Dan ga ik simpelweg verder met het volgende aandeel wat ik op het oog heb. Ik wil namelijk dat de vijf groeicijfers minimaal 10 procent groei hebben laten zien. Als investeerder wil jij namelijk dat een bedrijf hard genoeg groeit zodat jouw geld ook hard genoeg kan groeien. Aan het einde van dit artikel kom ik terug op deze groeicijfers.

Ben jij nieuwsgierig wat de vijf belangrijke financiële cijfers zijn? Klik op de rode knop hieronder en krijg de gratis maar zeer waardevolle “wanneer is een aandeel interessant?” checklist.

Jij zult jouw checklist ontvangen via jouw e-mail adres. Overigens kun jij de checklist zo vaak gebruiken als jij wilt! De checklist is bijvoorbeeld erg handig om uit te printen en tijdens jouw zoektocht naar een gouden aandeel te gebruiken. Voldoet een aandeel aan alle of de meeste criteria op de checklist? Gefeliciteerd! Jij hebt zojuist een geweldige investering gevonden.

Tot slot is het ook belangrijk om naar de schulden van een bedrijf te kijken. Jij weet nu dat financiële groei erg belangrijk is, maar het is net zo belangrijk voor een bedrijf om weinig schulden te hebben. Hoe minder schulden een bedrijf heeft, des te veiliger het is om in het bedrijf te investeren. 

Stel je namelijk voor dat een bedrijf zware tijden beleeft in een crisis en daardoor haar torenhoge schulden niet kan afbetalen. Dit is wel het laatste scenario waar jij als investeerder op zit te wachten. Heeft een bedrijf echter weinig schulden? Dan zal het bedrijf ook tijdens mindere tijden gezond blijven en dus blijven bestaan. Dit geeft een investeerder juist vertrouwen en neemt een stuk angst weg. Maar hoe weet je nu of een bedrijf weinig schulden heeft? Gelukkig voor ons bestaat daarvoor een ratio. Een ratio is een moeilijk woord voor getal of criteria. De naam van deze ratio heet in het Engels de “Debt Ratio”. In het Nederlands betekent dit de schulden ratio. Als regel kun jij stellen dat de uitkomst van de debt ratio niet hoger dan 3 mag zijn. Zit het bedrijf hierboven? Dan heeft het bedrijf voor ons simpelweg teveel schulden en kun je het aandeel afschrijven.

Trouwens, merk jij hoeveel risico jij al wegneemt door deze stap serieus te nemen? Door alleen de bedrijven uit te kiezen die de afgelopen tien jaren hebben bewezen veel te kunnen groeien en door alleen de bedrijven te kiezen die weinig schulden hebben, voel jij je als investeerder al een stuk meer op jouw gemak. Jij kiest als het ware de gouden appels tussen de normale en rotte appels ertussenuit. Dit is precies wat de beste investeerders ter wereld ook doen. 

Koop met korting

De volgende stap is net zo cruciaal als de vorige. Ook al heb jij een geweldig aandeel op de markt gevonden die tot nu toe aan alle criteria voldoet, als jij het aandeel op het verkeerde moment koopt dan wordt het alsnog lastig om een geweldige winst te behalen. Wellicht vraag jij je nu af wat dan het beste moment is om een aandeel te kopen? Het antwoord is erg simpel. Koop een aandeel wanneer de prijs het laagste is. 

Wanneer zijn de prijzen van aandelen het laagst? Juist, tijdens een economische dip, recessie of crisis. Voor jou klinkt dit wellicht raar, want een economische crisis is toch slecht voor de economie? Voor de economie en de meest bedrijven en mensen is een crisis inderdaad niet goed. Echter voor een investeerder is een economische crisis de allerbeste tijd waarin jij zou kunnen investeren. Hoe komt dit? Tijdens een economische zullen (bijna) alle aandelen in prijs zakken. Dit betekent dat óók de interessante aandelen die aan jouw criteria voldoen, zullen gaan zakken. 

Dit komt, omdat een economische crisis een periode is van angst en onzekerheid. Veel mensen denken in deze periode niet meer rationeel en verkopen tijdens een crisis hun aandelen. Herinner jij je nog de financiële crisis van 2008? De koersen van aandelen daalden extreem en het leek erop alsof de financiële wereld zou vergaan. Iedereen verkocht zo snel mogelijk hun aandelen en door dit te doen verloren zij veel geld. 

Iedereen deed dit op een klein groepje wijze investeerders na. Één van hen is de meest succesvolle belegger ooit genaamd Warren Buffet. Niet voor niets kwam hij met de uitspraak “Be greedy when others are fearful, and be fearful when others are greedy”. In het Nederlands betekent dit het volgende: “Wees hebberig wanneer anderen angstig zijn en wees angstig als anderen hebberig zijn”. Laat je dus niet door emoties leiden en koop tijdens een beursdip, recessie of crisis. Tijdens deze periode zul jij de meeste korting krijgen op jouw toekomstige winstgevende inevsterinen.

Wees geduldig

De twee meest belangrijke stappen zijn nu geweest. Jij hebt nu een financieel sterk aandeel gekocht op het juiste moment. Het kan best zo zijn dat de komende maanden het aandeel nog wat verder in waarde daalt. Als jij het aandeel nu zou verkopen dan verlies jij geld en dus sta jij op papier op verlies. Dit is volstrekt normaal in de eerste maanden, want jij hebt het aandeel tenslotte in een crisis gekocht. 

Heb jij echter wel eens van het spreekwoord “Na regen komt zonneschijn” gehoord? In de financiële wereld werkt dit ook zo, want na een crisis komen er altijd weer betere economische tijden aan. Tijdens de allergrootste crisissen (de grote depressie en de financiële crisis van 2008) dachten mensen dat de economie er nooit meer bovenop zou komen. Maar wat bleek? Na enkele jaren was de economie hersteld en ging het de jaren daarna zelfs beter dan ooit. Mijn advies is wacht en heb geduld. Jij zult zien dat jouw investering de komende maanden en jaren hard zal gaan groeien. Je geduld zal beloond worden en je zult tientallen of wellicht zelfs honderden procenten winst maken.

 

Verkoop in de hype

Ervan uitgaande dat jij de vorige stappen hebt uitgevoerd komt er natuurlijk een moment dat jij de volgende vraag gaat afvragen: Wanneer moet ik mijn aandelen verkopen? Er zijn eigenlijk 3 goede redenen om jouw aandelen te verkopen.

Reden nummer één is als het aandeel overgewaardeerd is geworden. Het aandeel is flink gegroeid en is zelfs nog (veel) meer waard dan voor de crisis. Het aandeel lijkt niet meer te kunnen dalen. Jij laat je echter niet leiden door emoties en jij weet beter! Jij kent inmiddels de uitspraak “be greedy when others are fearful, and be fearful when others are greedy”.  Je kunt er de klok op vooruit zetten dat jouw aandeel populair begint te worden onder de mensenmassa. Als dit gebeurt dan is het een goed moment om het aandeel te verkopen en jouw winst te pakken. Door de hype wordt het aandeel namelijk door “greedy” mensen overgewaardeerd. 

Reden nummer twee is als een bedrijf haar fundamentele waarden heeft veranderd. Is het management verslechtert? Zijn de financiële cijfers niet zo sterk meer als toen jij het aandeel kocht? Biedt het bedrijf andere producten en diensten aan en ben jij hier als investeerder het niet mee eens? Goede redenen om jouw aandelen te verkopen.

De derde reden is als jij het aandeel hebt gekocht en ook al heb jij maanden geduld gehad, de koers wil maar niet omhoog gaan. Het is een zeldzaamheid dat dit gebeurt, want jij kiest juist de gouden appels eruit, Als dit gebeurt dan kun jij het geld beter in een ander aandeel stoppen die jij op het oog hebt.

Tot slot geef ik jou nog waardevolle bonus informatie mee. Wanneer moet jij een aandeel vooral NIET verkopen? Verkoop een aandeel nooit als die op dat moment in het rood staat. Zeker wanneer jij een aandeel slechts een paar weken of maanden hebt gekocht tijdens een economische dip, is het volstrekt normaal dat de koers nog verder is gezakt. Heb geduld en vertrouwen in het bedrijf. Uit jouw onderzoek is tenslotte gebleken dat het bedrijf de afgelopen jaren fantastische groei heeft laten zien, dus waarom zou je het aandeel willen verkopen? Vroeg of laat zal het aandeel haar vruchten afwerpen. Warren Buffet (ja, daar heb je hem weer) zei niet voor niets “Don’t ever lose money”. Neem dus nooit jouw verlies, maar behoud jouw vizier op de lange termijn.

 

Herhaal en wordt rijk

We zijn beland bij de laatste stap. Heb jij alle stappen gevolgd? Gefeliciteerd! Door het verkopen van jouw aandelen heb jij zojuist een geweldig rendement weten te behalen. Met het geld wat jij hebt verdient kun jij weer opzoek gaan naar een nieuwe gouden kans om nog meer winst te behalen. Herhaal de stappen hierboven tot jij jouw financiële doelen hebt bereikt.

Door op deze manier te investeren zijn sommige mensen heel rijk geworden. Het klinkt als een cliché, maar ‘the sky is the limit’. Met deze strategie sluit je vrijwel alle risico’s uit en kun je oneindig veel geld verdienen. Dit is DE beleggersstrategie die alle Nederlanders zouden moeten volgen. Veel gezinnen zouden financieel gezien uit de schulden kunnen komen. Gelukkig heb jij dit artikel gelezen en kun jij profiteren van deze strategie!

Tot slot

Als jij dit artikel hebt gelezen en jij vind het waardevol, interessant en leerzaam, dan weet ik zeker dat jij mijn cursus genaamd “investeren in aandelen doe je zo” ook hartstikke waardevol, interessant en leerzaam gaat vinden. Weet jij nog dat ik het tijdens stap twee het had over de cruciale vijf groeicijfers? Tijdens mijn cursus zal jij onder andere het volgende leren:

 • Hoe jij de vijf cruciale groeicijfers eenvoudig zelf kunt berekenen
 • Waar jij GRATIS alle belangrijke informatie vandaan kunt halen
 • Hoe jij zelf eenvoudig de debt ratio kunt berekenen
 • Hoe jij zelf berekend hoeveel een aandeel nu precies waard is
 • En nog veel meer…

Ben jij nieuwsgierig en wil jij meer informatie over deze cursus? 

Klik dan op link hieronder.

Investeren in aandelen doe je zo!

Leer tijdens deze cursus hoe jij keer op keer een rendement van 15% of meer behaalt

Plaats jouw mening over dit artikel